March 28, 2009

~EARTH HOUR~

mula-mula aku taw pasal earth hour ne dari seorang kawan..shoutout skype dia tulis "EARTH HOUR...turn off ur light"..pebenda la..aku terus je tanya dekat dia..pas tu, dengan keskemaan dia yang terserlah itu, terang la kat aku yang sememang ye tak taw isu semasa semenjak duduk kat pelosok dunia ne...huhu..

konon yer  tepat je pukul 8.30 mlm ari ne dyorg nak black out kn ILMIAH ne..tak de pown..cerah je..ktorg je yang semangat tutup lampu umah..bes gak duk dalam gelap2 ne..hehe..FYI, aku tulis blog tyme tgh gelap la ne..

tadi, ada nak wat plan jahat ngan kak syafa...haha..

kak syafa  : eei, apasal cerah je ne?konon je cakap nak black out kn ILMIAH..
peah          : kak syafa, jom kita off main suis nak???hehe..(tersenyum jahat)
kak syafa  : jommm...(xcitet sggh)

dengan semangat yang membara tuk turn off our light, ktorg pegi la ke bilik elektrik tu..aleh2..kunci..sakit tul ati..macam taw2 je ktorg ne nak wat jahat..haha..

3 comments:

elya~nadia said...

chen da nakal ek skunk!!!!! hehe

lokman@keme said...

yayy
epa~ :D

haifa said...

~elya~

agak la el...haha..dh jmpa ngan org xbetoi kat cni..jd xbetoi jgk ler..hehe..;p


~keme~

eh, xcitet plak keme neyh..
huhu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...