November 30, 2009

~SEMANGAT YG HILANG~

Dalam keseronokan orang lain bercuti..Samaada cuti sekolah atau cuti semester..Aku pulak terkial-kial mencari mood untuk memulakan semester baru..Kat manalah aku nak cari spirit aku tu untuk start study balik..Dengan result sem lepas yang tak berapa memuaskn bagi aku..Tak mencapai target yang aku hendak..Macam manalah aku nak pay full attention dalam class..Rasa macam dah malas jer nak belajar.Nak kawin jela..Senang..Ada sape2 nak kawin ngan aku??


Hari ini dah start class..Disebabkan ada masalah teknikal ngan timetable, aku tak pergi class.Malas pun ada sebenarnya..Ada lagi 1 subjek aku tak add sebab class sume penuh n ada gak yang clash.Pening aku eh..Sok baru time slot aku..Lambat betul..Remeh r nak settle sume mend 2..kena mintak orang yg incharge pasal add n drop ne buka capasity..Tak suka betul aku berebut2 macam tu..Terasak-asak lagi plak 2..


Hadoi..jeles yer la aku kat manusia2 di luar sana yang masih bercuti..Terutama sekali si FUJITA tu..sedap je dia dok tengak tv, maen ngan adik kecik dia tu, golek2 atas katil, gadoh2 ngan adik2 dier..huhuhu..aku ni rasa nak jerit jer..nak merendek ngan kawan2 lame pon tak sempat..dyorg sume kecoh cakap nak jumpa.rindu r..lame taw tak jumpa..nak bercuti puas2 ngan famili pon tak sempat..dah lame giler aku tak g shoping ngan famili..kalu g shoping ngan mak mesti dapat something..bes yer..


Udah ler..panjang pulak aku bercoletah..tak ada mend pon sebenarnya..aku nak cite pasal sem baru je..nak bagitaw seluruh dunia yang aku dah start sem baru.padahal kawan2 yang study kat IPTA sume masih seronok bercuti lagi..nape la UNITEN ne tak nak selaraskan cuti macam IPTA??sebab....UNITEN ne IPTS bukan ye IPTA, lols...dah taw jawapan ye pon aku masih gak nak soal..sampai grad aku akan tanya soalan tu..tanya kat sape ntah.


Sekian la dulu...aku nak cari "SEMANGAT" tuk study ne..sampai lubang cacing aku nak cari.aku nak capai target sem ne..tak abis2 angan minah jenin je tiap sem..naek bosan aku..Salam..




p/s : Rul, cepat la balik UMP..tak ada mood r macam ne..tak aci..huhu..=(

3 comments:

budak PRIHATIN said...

WAHHHHHHHH


die dah bukak bhgian komennnnnn!!!!

hahak..^_^

ololololorrrrrrrr.....

ciannyeeeeeeeee

hahak weh ak pun cam nurul gak cbuk gler dok bgolek kat umah neh ngee

salam pergolekan ak ucapkan hahahak

^_^

Nadiatul Haifa said...

ne mesti kucai ne..
prihatin la konon..citt!!
perihatin nk ngena org ad lar..

salam ayam golek 2 u 2..
golek r puas2..huh!!

Anonymous said...

awal yang baik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...