December 25, 2010

~21 Tahun [Terima Kasih]~


Apa special yer dengan entri 21 tahun ni?
Apa Si Cendawan ni membebel pulop kali ni ek?
Kalau banyak sangat persoalan yer..
Ayuh terjah ke blog cEndaWan'S teRriTorY!!!!

Seperti sedia maklum di title entry kali ni.."21 TAHUN"
23 Disember 2010 yang lalu, genap um0 aku 21 tahun..
Yeayyy!!!

Tak ada pe pon nak dihebohkan..
Just create entri ini untuk kenangan aku pada masa2 akan datang..
Kalau berminat nak baca. baca la..
Kalau tak berminat pon, baca jugak..
Yang gatai terjah blog aku watpe..
Hohoho~

Kalau dekat western country 21st birthday ni disambut bersungguh2..
Aku tak pasti la kenapa..
Tanya la dyorang..Aku anak jati warga timur yer..

Umur makin meningkat..
Tanggungjawab makin bertambah..
Amanah makin menimbun..
Kubur kata mari2 dekat aku..
Dunia plak kata syuhhh pergi2..
Gerun!!!

Dikenang-kenang kembali..
Dah 21 tahun aku hidup atas dunia ni..
Macam2 dah lalui..
Bahagia
Sedih
Kecewa
Putus asa
Seronok
Macam2 lagi lah..

TERIMA KASIH
Puan Hajah Aishah [mak]..
Tuan Haji Jamal [abah]..
Yang selama ini bersusah payah 
Mendidik membela..
Melarang membenarkan..
Mengingat melupa..
Memberi menerima..
Dan macam me men lagi lah..
Nobody in this world can repay..
What both of you had done to me..
Hanya ALLAH swt saje yang boleh membalas..
Hanya DIA..

TERIMA KASIH
adik-beradik aku..
Hajar[kakak]
Nurul Husna [kak lon]
Mohd Zulhilmi [abang]
Anis Hafinas [anis peanut]
Even tak ada bagi hadiah bufday pown..
Tapi tak pe ler (siap r epa tuntut nati..)
Sebab korang selalu ada kat sisi..
Buat mende2 tak patut dan juga patut..

TERIMA KASIH
Nurul Fatiehah Adnan
Sahabat yang every sec sentiasa ada..
Pantang sekali kalau tak ada..(haha!)
Kilometer telah menjarakkan kita..
Tapi teknologi telah mendekatkan kita kembali..
Cooooool!!!
Sayang kamooo~

Shuhada Amira Mohd Ridzuan
Yang hanya wish birthday kat facebook je..(grrrr~)
Syamimi Abu Hassan
Yang bagi hadiah bufday awal giler tuh..
Ezzah Noor n Nazirah
Yang selalu ronggeng sama2..
Siti Sabikah Hatmin
Yang bagi hadiah bufday tak reti nak wish tu..(nak kek boleh?)

Anum, Kak Arie, Balkis, Ilya, Ana, Iza, Kak Jaa, Maria, Diba, Sol, Kak cha
Geng PPI..
Classmate, Dormmate, Housemate segala macam mate2 lagi la..
Tak mampu plak nak list nama sume orang..hehe~

TERIMA KASIH!!!!

Dua patah perkataan yang tiada tolok banding yer.



p/s: Nak hadiah n kek..Bagi la hadiah n kek..Nak jugak2..huhu~

3 comments:

Anonymous said...

happy birthday cendawan :)

cik animob said...

hepi besday..Ang mcm tau2 je aku baru lepas stalker blog ang.hahaha

Haifa said...

anonymous:

time kasih..=)

cik animob:

thanx wish cik animob..tp sape ni ek?awat xleh g blog ang??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...