January 17, 2010

~POYOSSSSS!!!!!!~

Membaranya jiwa hati jantung perut usus kecik usus besar aku...Semalam punya kes la...Tak pasal2 hangin 1 badan aku..GERAM!!!


Semalam, aku dapat mesej kat FB dari sorg makwe mamat ni..poyonya la aku rasa..macam suami dier je plak..macam la aku nak sangat kat balak ko tu..facebook kot..nama pon sosial networking..tak taw sosial networking tu mend..pegi r bukak buka Business Communication nun..ko akan paham r mend yg di maksudkan ngan sosial networking..(betul ke ad dlm bku 2??hentam jela....)


Dalam mesej tu dia cakap kat aku tak payah la nak mesej2 ngan balak dier 2..komen2 jela kat FB balak dia 2..aku tak ada niat lain kowt..just nak taw je sape mamat 2..tiba2 je add aku..aku pon mesej r tanya sape ni..itu pon tak boleh ker..naseb r ko mamat...dapat makwe macam tu..belum kawen lagi dah kongkong2..atas nasihat BFF aku, terus je aku remove mamat 2 dari friend aku..cian ko mamat..pasal mkwe ko 2 tak dapat nak berkawan ngan aku..bukan salah aku yer...


Meluat betul aku ngan budak2 yang couple over2 ni..tak sedar ke sume tu haram..beria2 je wat macam hubungan tu sah...macam dah kawen jerk..eiii...gerammm...ada sape2 boleh tolong kipaskan hati aku ni??dari semalam membara ni...huh!!!

8 comments:

♥ Ms. strawberry said...

fuh! fuh! kite dah kipaskan dah..hik2.
ala..biase la tuh..budak xmatured lg kowt..ngee~abaikan minah tu yer.
budak kecik pown tw social networking tu mnde tw..pe kate epa sekolahkan balik minah tu..haha~

Haifa said...

ms.strawberry~

2 la..kalu ikutkn ati mmg nk laser jer trus minat 2..sek bek iman masih kuar..amek langkah undurkn dri..huhu..cdgnya mcm 2 r..nk bk sek special tuk dier jer..biar dier phm btul2..huh!

nway, thanx coz tulun kipas..hehe

iena_nazir said...

boleh blah la itu minah..
mcm la nk sgt kat laki die 2..
die xtau not our taste kan3..
hahhaha..

iena_nazir said...

boleh blah la itu minah..
mcm la nk sgt kat laki die 2..
die xtau not our taste kan3..
hahhaha..

Haifa said...

iena nazir~

tah...bkn yer ensem pown..
jauh panggang dr api wif my taste..
tahpape jer..kn3x..
huhu

Kucai said...

owh... x ensem ke..??

igt ak dh td hahahahak :P

Kucai said...

owh... x ensem ke..??

igt ak dh td hahahahak :P

Haifa said...

kucai~

ntah..nurul ckp xensem..haha..
dak ump mamat 2..ko knl kot..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...