June 24, 2009

~KISOSA...MISS MY SCHOOL~


19-21 Jun yang lalu aku n kawan2 sekolah telah mengadakan program di sekolah ktorg..KISOSA tu la..mesti ramai yang tak taw KISOSA tu mend kn..KISOSA tu stand for "kerian islamic secondary school's old student association"..so, kami yg bekas2 pelajar SMKA Kerian batch 02-06 mengadakan program ngan adik2 form 4 selama 3 hari 2 malam..program ne bertujuan untuk memberikan pendedahan awai kat adik2 ne tentang campus life kat university yg bakal dyorg tempoh nanti..


aku n mimi...
dlu tyme kat sek, aku b'kepit ngan dier je..
hehe..

cik kina kite..
fasi tolong ne..mn bley r..
potong markah dyorg!!

fasi2 pompan...
ne jela yg leh dtg..sday tul..
yg fasi laki yer t'lebih2..urm..

yg wat peace 2 ayu dayah..
dh mcm budak2 jgk..hehe.

ready nak poco-poco..
ske tul dyorg..
smpi prctice dlm dorm lg 2..

peserta2 iaitu junior kami..
dak2 f4..semangat je main belon..

ne la dak2 smka kerian batch 02-06..
tq kwn2 coz bagi sokongan prog ne..
luv u all...

fasi2 di atas pentas..
buat persembahan pe ntah..
nyanyi lagu tema tak clap..

odah, oyah n aku...(barisan belakang)
nisa', ayu dayah n mimi..(duduk)

aku n adik kesayangan ku..
anis peanut..haha...

mimi n her lover..paan.
moga mimi bahgia selaloo..
cayang mimi... :-*

aiman n haifa...
padan x?hehe..

malu2 plak ustaz ne..
skandal jap..hehe..:p

aku n dak group 1..
ceh..ceh..dapat hamper..

ayu, aku n halim..
fasi group 1..


Program ini berjalan dengan lancar..even just ada 9 orang je fasi pompan..huhu..seday2..niat aku nak jumpa kawan2 tak kesampaian..masing2 sibuk dengan hidup masing2..ktorg ne jela yg masih setia menyumbang bakti kat sekolah tercinta..ceh..ceh..ceh..ayat nak bombastik aje..tak pela..nak buat macam mana kn..harap2 en. aiman kita nak la wat lagi program reunion sesama kite plak..

adios~~~

5 comments:

ezzah_puteri said...

ezzah itu sangat jeles ok!!hehe(,")

safri@chaie said...

kenal hamdi x?

haifa said...

ezzah~~

enggak mahu jelez buk ezah..
tp mmg xbes r ko xde..
aiman pown mcm sunyi je ko xde..
cian dier..

chaei~~

kenal sangat..
adkn gmbr dia dlm ramai2 2..
org ad perasan gmbr dia dlm blog ko..
geng ek?

ezzah_puteri said...

uit..pe kena mengena pakcik eman ngan aku??hehe..

haifa said...

lorh..
ty sy plak..
teman tp mesra ko kn..
hehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...